söndag 29 mars 2009

Utmanad av Sabina

Blev för ett par dagar sedan utmanad av Sabina och nu ska jag ta mig tid att föra utmaningen vidare. En lite rolig utmaning: "Hur ser din brevlåda ut?"

Följande är instruktionen:

"Så hur ser din brevlåda/Brevinkast ut?? In med ett kort på bloggen, länka till den du blivit utmanad av och avsluta med att utmana minst 5 nya =)& länka till dom. Glöm inte att lämna en kommentar till den du utmanar + om du antagit utmaningen.
Hepp!!

Eftersom jag bor i lägenhet ser mitt brevinkast inte alls spännande ut. Men här är det iaf:"Nej tack till reklam-lappen" satt uppe när jag flyttade in i höstas, och den får sitta kvar. Det är väldigt skönt att slippa all oadresserad reklam att kliva över så fort man öppnat dörren.
Namnskylten gjorde jag om för det stog bara mitt namn på den först, men eftersom E bor här då och då och är skriven här så ville jag absolut att hans namn skulle stå med.

Sabinas brevlåda är väldans fin och skulle jag bo i hus är det nåt sånt jag vill ha. Nåt som ingen annan har. Nåt att ha som riktmärke när man får gäster.

NU är det er tur:

Jennyn
Duracellmamman
Jennie
Monica
Nennegumman

Ska bli spännande å se.

6 kommentarer:

Anonymous sa...

Brevlåda?!?!!? jag såg nåt hos Sabina om detta..... själv gillar jag reklam, när man inte orkar shoppa blir man iallafall informerad om vad som finns att shoppa....... det känns nästan som man hänger med...... Kram från Petra

Jenny sa...

Åh vilken rolig annorlunda utmaning! Har ingen möjlighet att fota i kväll men kommer göra det i morgon :) hihi!

Hoppas du haft en jätte fin dag:) Kramisar Jenny

Sabina sa...

Vad kul att du gjorde den stumpan=) Ja min är fin. Men jag har ju haft en sån som du har, mina första 18 år i livet=) Å man får ju posten som man ska iaf=)
Kraaaaaaaaam

CiCCi sa...

Petra: Men här saknas det alltid pengar till allt man vill köpa i reklamen så på det här viset blir jag mindre sugen på shopping. kram på dig.

Jenny: Ser fram emot att se hur din brevlåda ser ut. kram kram

Sabina: Ja visst är det praktiskt att det kommer post iaf oavsett vad man har får brevmottagningsanordning ;-) Kraaaam på dig

Duracellmamman sa...

Hej Gumman!
Vilken utmaning! Får bege mig ut i rusket till morgonen och fota med andra ord, för nu lär man ju inte se ett skvatt ;-)

Dags att sussa här nu!

Kramis!

Jenny sa...

Hej vännen, har lagt upp utmaningen på bloggen nu, hihi :) Hoppas du har en jätte fin kväll! Kram Jenny