söndag 1 mars 2009

Helgrapport från Catwoman

Söndagen börjar lida mot sitt slut och dagen och hela helgen har varit näst intill perfekt.

I fredags var vi och bowlade. Jag och E blev medbjudna av J och två av hans syskon och deras familjer. Vi var 14 st som först var i Sollentuna bowlinghall och slog ner käglor så det tjongade om det och avslutade kvällen med pizza på en av det lilla samhällets pizzerior. En skön start på helgen.
Lördag fm var E på hockeyträning.


Han har blivit så duktig. Står gärna i mål vilket han var snabb att svara ja på när tränaren undrade vem som ville börja i mål.
Fick som bonus även träffa Sabina en snabbis. Det var kul att ses och jag gör det gärna igen...snart!

Sen for vi till Enköping för en eftermiddag hos fam Ohlson. Mycket trevligt och allt var mycket gott. Lunch, fika och semla. Tack, tack.
På kvällen efter middagen här hemma blev det först Wild kids (Es favvo program) och sen melodifestival hos J och hans söta dotter.

Idag vet ni ju hur jag började morgonen. Kan meddela att bröderna Bäver kom in på 9:38:34 och kollega L 8:27:18. Bra jobbat alla tre!!
Mitt på dagen gick E till kompis A och jag passade på att gå 7 km med stavarna i det otroligt vackra vädret. Så skönt! Hämtade E och gick hem till fam Brodin där det först bjöds på fika och vi hade även tur att få lite middag. Mycket trevligt!
I höstas var jag på halloween fest och jag har sen dess tjatat på att få bilder från den kvällen av fam Brodin som så flitigt använde sin kamera och ikväll fick jag det. Så nu kan jag äntligen visa min outfit som jag faktiskt var ganska nöjd över.

Tada:Vad kunde då gjort den här helgen helt perfekt. Jo, vi kunde ha spenderat mer tid hos mor och far och gosat en massa med Mosters lilla älskling, men med lite förkylning i kroppen så är det ju inte lämpligt. Och så tänkte jag skriva att jag inte träffat J idag vilket gör att helgen inte känns helt perfekt, men så kom han förbi bara för att säga godnatt. Så mysigt.

Nu är det dags å lägga ner huvudet på kudden och göra sig beredd på att möta ännu en arbetsvecka.

3 kommentarer:

Sabina sa...

Nästan perfekt är ju verkligen en tumme upp=) Vad mer kan man begära liksom. Guuud så duktig han har blivit på skridskorna, en ny Foppa till alltså.
Japp det var såå trevligt att ses. En snabbis är bättre än inget.
Vill bara säga att NU har jag gjort det;)
Puss å kram å sov gott.

Caesar sa...

Underbara du, det var hur trevligt som helst i Fredags ..Och den lilla stunden i Lördags till schlageryran :-)

Du är det bästa

"Carpe diem, quam minimum credula postero"

Kram Caesar

CiCCi sa...

Sabina: jag tycker nog det jag med. Det är inte ofta det inträffar. Ja visst är han duktig. Han såg själv filmen och var mycket imponerad. ;-) NU vill jag höra all about it! Puss puss

Caesar: Alla små stunder är bättre än inga, som Sabina sa i sin kommentar. Tack min kära Caesar. Kram kram