fredag 6 mars 2009

Saknar

ÅÅÅÅ vilken bra vecka jag och E haft. Inte speciellt mycket bråk, bara nån lite irreterad suck från sonen när jag tjatat en gång för mycket eller avbrytit mitt i en mening. Jag är specialist på det sist nämnda. Måste jobba på det för han (och alla andra som drabbas) blir så irreterad.

Så nu saknar jag honom.
Fick en bonus natt i onsdags och det kändes nästa dubbelt så jobbigt när T kom på torsdags morgonen och hämtade. Men det är snart onsdag igen och han är tillbaka. Hur kan man göra så här egentligen mot barn och mot sig själv? Fast med facit i hand så mår jag så mycket bättre nu än för ett år sen. Jag är lycklig igen allt som oftast, även när E inte är här. Veckorna går ju så rackarns snabbt.

Passar på att umgås med vänner och med J när E inte är här.
Så i helgen blir det träff med kompis Mari från Ulricehamn som är uppe på blixtvisit, tjejmiddag med Rosersbrudarna, säkert nån liten power walk och så en massa gos med J...hoppas jag... Sen så har jag fått hem tyget till mina gardiner i vardagsrummet, så snälla mor ska sy och fixa.

Så som ni ser så är jag inte ensam och inte heller sysslolös.

Mitt liv är rikt!

Ha en underbar helg nu allihop!

3 kommentarer:

Jennie sa...

ja, det gäller att göra det bästa av situationen, cicci! härligt att höra att du e lycklig!
ha en skön helg du me´!
puss & kram jennie

Fresia sa...

Ja och du är en jättestark kvinna!!
Du grejar allt.

Hoppas helgen blir så bra som du ville.

Stor kram

CiCCi sa...

Jennie: Har tänkt ganska mycket på dig under veckan som gick. Har inte träffat J så mycket och tyckte det var super trist, men så kom jag å tänka på er som inte träffas mer än på helgerna typ. Det kan inte vara så kul så jag ska sluta gnälla och göra det bästa av situationen som du säger. Puss och kram tillbaka.

Fresia: Tack för dom uppmuntrande orden. Stor och varm kram tillbaka till dig, en annan jättestark kvinna.