söndag 28 december 2008

Deppig och uttråkad

Å gissa vad jag gör då. Jag äter. Suck.

Jag vill hångla. Jag vill känna mig omtyckt. Men jag vill inte ha något förhållande. Jag är inte redo för det. Jag är inte klar med alla känslor än. För vissa gick 13 år över på två veckor. Hur lång tid ska det ta för mig. En hel evighet eller. Och hur går det egentligen till när man träffar någon ny. Kanske jag också skulle boka in mig på en golfhelg. Det verkar funka.

Vi är bara vänner. Ja eller hur! Hrmpf!

Å vad är det med killar, män, karlar, pojkar....egentligen.
Om en kille visar lite intresse och låt oss säga att han gör det mot mig. Vi bara låtsas alltså. Och så säger jag, Nja hörrödu, jag är din vän, inte mer. Om den här killen verkligen är intresserad och verkligen vill träffas och kan tänka sig att börja på kompisstadiet med en kopp te, varför vill han inte det sen iaf då? Jag fattar inte. Om man är intresserad av någon och denne någon säger, Nja hörrödu, jag är din vän, vill man ändå inte se om man kan charma denne person och se om det funkar?

Nä det händer ju inte i verkligheten, bara på film. Och egentligen vill jag inte att han ska det...om det hände på riktigt alltså. Men nu låtsas jag ju bara.

Låter helt knäppt och jag vet inte varför jag skriver egentligen. Jag är bara så less och uttråkad. Vill bara bli lite omtyckt.

Å vem ska man pussa på vid tolvslaget i år? Blä. Om jag inte gillat nyår tidigare så hatar jag det nog i år. Kanske det känns mer lockande att ta mitt bubbel och ett paket cigg (ja usch ja, ibland händer det att jag röker. Något T avskyr, men nu får jag ju göra som jag vill för nu är jag ensam TJOHOO, blä) och bara sitta här under min korkek och tycka ännu mer synd om mig själv. Men det mår jag ju troligen inte bättre av.

Å så äter jag en massa onyttigt istället för mat. Jag är snart 16 kg tyngre igen. Blä, blä, blä...En riktigt snygg förebild för alla som kämpar med Viktväktarna. "Ja, jag är såååå präktig för jag tänker på vad jag äter...blablabla...ja eller hur! Vem försöker jag lura egentligen.

Nä nu går jag och lägger mig och hoppas att lite Dirty dancing i sängen kan pigga upp. Och då pratar jag om filmen Dirty dancing, inget annat. Och jag kan ju drömma om att det som händer i hollywood filmerna händer i verkligheten. Det kommer såklart aldrig hända.

7 kommentarer:

Monica sa...

Men min allra käresta CiCCi! Vännen. Du som skulle ha en mysdag, ligga i soffan och skämmas lite ;-) över gårdagens (vad du tyckte) överförfriskade du.

Jag tycker du är sund och "mogen" (jag vet, fel ord för någon +30 men jag kommer inte på något bättre) som bearbetar separationen och alla era år tillsammans innan du kastar dig i famnen på någon ny och dessutom leker struts. Det kommer komma som en bumerang i nacken på T en vacker dag.

Njut nu av Swayze! Och kom ihåg att du är snygg, rolig, charmig, snäll, omtänksam och världens underbaraste!

Kram!

Mari sa...

Vad är det för speciellt att bjuda hem killar på te???? Har aldrig riktigt fattat det. Tyckte inte vi kom fram till det igår heller.
Men vissa av oss fick ju ta ansvaret och drick ur skumpan. O tro mig, det känns idag.
Som jag sa igår så är det bara en i det långa loppet som kommer bli förloraren och du vet vem!!!! Den perfekta, urgulliga och superkillen finns någonstans där ute o väntar på just på dig, jag lovar. Så länge kan du ju pussa på E:s Ljungbergbilder!!!
När det gäller maten så är det ju dagen efter, i morgon åker frukten fram i stället.
Ha det jätte gott och tack för i helgen (gäller er andra två oxå om ni läser detta).

Jättttteee Kraaaamar

Sabina sa...

Men älskade vännen, vad hände??
Du var ju fnittrigt berusad av champange alldeles nyss å sen skulle du ligga å bara va i soffan för att du var ensam idag, för att ha det bra. Kom tankarna i kapp dig??

Att T lät allt försvinna på 2 veckor kommer att bli hans förlust i längden, för att han är inte värd dig för fem öre. Och tro mig han kommer vakna förr el senare, och ju längre tid det tar ju hårdare kommer det att slå.

För så fult som han gjorde detta, kan ingen gå oberörd ur, inte ens den som gör det.

Och vad gäller den där låtsas saken, låt oss låtsas att det skulle kunna vara en kille som gör/säger så, ha då i tanken att det är en KILLE vi låtsas om här, det säger ju allt.

Nä ryck upp dig gumsan, du kan får pussa på mig vid 12slaget, jag gillar inte heller nyår, så det så.
Puss å kram min lilla smultronblomma.

Annika sa...

Gumman... när jag läser det här inser jag att du är redo för the Highway... man kommer till det stadiet, ett bra stadie. Det visar på att du faktiskt har kommit en bra bit på vägen! Känn dig STOLT!!!

Även fast du fortfarande har en bit på G... så har du nu klarat den första, jobbigaste etappen!!!

För endel kommer den här fasen ganska så omgående, för andra efter några månader, för ytterligare några andra efter år...

Så det är dags nu, vill du ha tips, bara hojta till :-D

Och Du, vem har inte gått upp efter den här julen liksom;-) Idag fick jag med näbbar & klor kavla in fläsket coh dallret i jeansen... lägga mig på rygg... dra in andan för allt vad jag orkade... för att ens ha en chans att dra upp blixtlåset och knäppa knappen;-)

För en månad sedan var de TOK stora... hade tänkt vänta tills efter nÿår, men redan imorgon tar jag tag i livet igen. All choklad o allt socker för den delen har hivats åt fanders ikväll/natt... imorgon är det strikt kolhydratfattig kost som gäller för den här mamman igen... för NEJ, jag vill ju inte se ut som en uppsvälld, uppfläkt valross med en rumpa bredare än en världsdel igen :-D

Och sopporna... suck... jag är färdig med dem... sista påsarna sprutade ut ur mina öron BOKSTAVLIGEN...

Massor av ryck upp dig kramar!!

Ser fram emot att få höra om din väg mot the highway :-D

Om du har MSN, så kan jag skicka dig mitt alias där, alt att du mailar mig ditt... så kan jag tipsa dig om många bra tillväga gångssätt... been there you know :-D

Och EN dag... när du är REDO kommer du träffa Mr PERFECT... jag lovar på heder och samvete!!

Dags att leta upp sängen här... Tildisen vaknar om 6-7 timmar... och sömnen är viktig numera, ja för stunden här hemma.

Kramis igen!

Anonymous sa...

OJ! VILKA KLOKA ord som redan skrivits här, jag håller med alla föregående talare, du har all rätt att vara lite låg efter det som hänt. Och du kommer att hitta nån att hångla med!!! Ta du och boka in dig på nån rolig kurs..... Men ta inte golf..... Även om jag inte röker sen många år tillbaka, så tycker jag att du ska röka när du vill det, för det var ju en sån dum grej som T bestämde över... Massor med stärkande kramar från Petra!

CiCCi sa...

Monica: Det blev storstädning och en promenad i rask takt istället. Sen så fort jag satte mig i soffan bara kom det. Det mörka jobbiga. Tack för alla snälla ord. Tack för att du finns. Kram

Mari: Men te är ju gott ju. ;-) Å skumpa med. Jag hade gärna tagit det ansvaret. ;-) E ringde igår och berätta att han hittade Tottibilden, den tar han med sig på torsdag. Mums, så länge. Kram

Sabina: Ja vad hände? Snubblade på kanten jag balanserar på hela tiden och föll ner en bit. Fick tag på en kant innan jag nådde botten och drar mig sakta upp igen. Life sucks eller hur. Skickar ett ton slängpussar ditt håll...precis...just...NU! Du hann inte ducka, erkänn. Kram snygging.

Annika: Tror du verkligen det. Å jag vet inte var jag står just nu. Är väldigt förvirrad iaf. Har inte msn men skype. Kanske skulle skaffa mig msn. Inte ens det kan jag bestämma mig om. Har haft msn, men inte nu. Å du har ju fått stränga order att inte sitta vid datorn så ofta. ;-) Vill ju inte vara den som tar upp mer av din tid. Du är så söt. Jag säger till om jag skaffar ett msn konto. Och det känns jätte bra att veta att du kan ge mig tips sen när det är dags. Har ju ingen aning om hur man beter sig på en date. Kramis.

Petra: Nä inte golf. Har ju gått kursen för att få mer tid med T, men han ville ju inte gå med mig eftersom jag var så dålig. Jag förstår honom. Nä golf är inget för mig. Men han kanske bara tänkte på att det är typ jätte giftigt och att jag inte luktade så värst gott. Men det smakar ju så gott tillsammans med ett par glas vin ju. Kram

Annika sa...

Du är redo... du behöver få höra massor av fina ord nu, få suga åt dig av komplimanger.. och tro mig... för att få den biten tillfredställd behöver du inte ens gå på en riktigt date. Du kan ju smygstarta hör ute, tills det känns bra :-D