söndag 14 december 2008

Julstämning

Nu har jag fått mig en rejäl dos julstämning.

Idag har jag hunnit med ett besök på Sigtuna julmarknad och ett besök i Adolf Fredriks kyrka och lyssnat på alldeles underbar luciakonsert framförd av Engelbrekts Motettkör och Adolf Fredriks ungdomskör. Så vackert att jag hade gåshud under hela den timmen konserten varade. Helt underbart fantastiskt.

Sigtuna julmarknad var så mysig som den brukar vara. Ruggigt, snöfritt och trångt till tusen, men ååå så mysigt.

Det innebär att jag alltså hunnit med två julkonserter denna december och båda var i kyrklig regi. Känner mig nästan lite präktig.

Imorgon efter jobbet blir det ett besök på shoppingcentret Stinsen för ett sista försök att bli klar med julklappshandlingen. Det ser lovande ut.

6 kommentarer:

Annika sa...

Åhhh TACK Gumman!!!

Hoppas du får en mysig eftermiddag med massor av shopping imorgon!!

Kramar i massor

Mari sa...

Visst är det fint att lyssna på julkonserter, då får man verkligen julkänslor. En annan fick poppa julskivor medans man slog in lite julklappar. Ha en toppen dag och drunkna nu inte bland alla andra julshoppare idag.

Kramis

Det Mörka Hotet sa...

Härligt: låter som du hade en toppensöndag!

Själv har jag alltid något av julstämning då jag ses en tomte av mina vänner... :-)

CiCCi sa...

Annika: Mysig är bara förnamnet! Shoppingen gick utmärkt. Nu är jag färdig. Kramis

Mari: Julskivor är inte helt fel det heller. Det var en riktigt lugn kväll på shoppingcentret. Det var inte alls så många stressade julshoppare. Kram på dig.

DMH: Ja det är så häftigt att ha både Darth och Tomten som sina vänner. Kram på dig.

Anonymous sa...

Halloj,
Vad mysigt att lyssna på julkonsert i kyrkan, har aldrig gjort det själv men skulle vilja ta mig tid någon gång.
Julshoppingen har vi kvar fortfarande så det blir väl i helgen tillsammans med alla andra hysteriska människor.. P har ju snart jullov (lyx!), men jag åkte på att jobba alla mellandagar vilket inte känns så upplyftande direkt.
Ha det så länge, kramen Marie

CiCCi sa...

Marie: Å så trist att inte kunna utnyttja dom få lediga dagarna man behöver ta för att få långledigt. Se till å sätt P i arbete så du slipper! Hoppas du ändå får en bra jul. Och lycka till med handlingen i helgen.