lördag 13 december 2008

Besök

Gissa vem jag har haft på besök idag....

E sov hos mig i natt och vi började morgonen (06.00) med att ligga i min säng och kolla på Julens hjältar, adventskalendern 1999.En favorit bland julkalendrar och det kändes som ett självklart inköp när jag hittade den på dvd för ett par år sen.

Vi låg där och myste i sängen och åt lussebullar och pepparkakor. Hade tvättstugan samtidigt så det blev en del avbrott, men mysigt var det iaf emellanåt.

Sen var det dags för det traditionella pepparkakshusbaket. E tröttna tyvärr ganska snart, men klara blev vi iaf. En plåt med brända granar blev det som fick göras om, men resten av delarna gick bra vid första försöket och allt är nu ihoplimmat med smält socker.

Sen ville E cykla. Jag gick i rask takt och det blev nog en promenad i en timme ungefär. Sen satt en frusen liten kille i mitt knä och värmde sina kalla händer.

T ringde och frågade om han kunde hämta E och jag sa att det var ok.

Så T kom hit på besök och jag bjöd på lussebullar och pepparkakor och det var helt ok. Helt ok, inga konstigheter alls. Kändes som en vän som kom på besök. Dessutom fick E stanna en natt till. Det var T som undrade om det var ok, och jag säger ju inte nej till alla tillfällen att få ha min gos hos mig. Iaf om jag inte har annat inplanerat såklart.

Så nu ligger han och sover i sin säng och jag funderar starkt på att göra det jag med, men i min egna säng förståss. Nu utan lussebulls smulor.

5 kommentarer:

Mari sa...

Vilken mys helg du måste ha haft och kul att du fick tillbringa den med E. Denna helg har man verkligen värdesatt sina nära och kära och att alla lever o är friska. En skolkompis från lågstadiet till R och hans pappa brann inne i sitt hus i fredags så det har kommit många tårar denna helg. Så denna vecka o skolavslutningen kommer nog gå i sorgens tecken i dessa två byar, framförallt tänker man på mamman och de två andra barnen.

Ha det gott!
Kramis

Sabina sa...

Men så trevligt med ett sådant besök om allt känns bra å inte bittert.
Härligt att höra, det betyder att du är på gång nu kära vän.
Den där julkalendern känner inte jag igen, varför då??
Den verkade ju jätte mysig, kanske jag får låna dina filmer å titta igenom=)
Vilken bonuslycka att få ha E en natt till, Yejjj.
Ha nu en fantastiskt bra 3:e advent.
Puss å kram

Annika sa...

Gud vad kul!! Kan tänka mig att du blev super duper glad!!!

Önskar Dig en underbar Tredje Advent!!

Kramar i MASSOR!

CiCCi sa...

Mari: Men gu så fruktansvärt. Usch. Man har det nog inte så illa ändå när allt kommer omkring. Kan nog inte tänka mig hur det känns att uppleva något så hemskt. Hoppas ni trots detta får en bra vecka. Kram på er.

Sabina: Ja, det kanske är så att jag är på väg åt rätt håll. Jag hoppas det iaf.
Men menar du att du missat denna? Lådan med julsakerna som får liv när ingen människa ser på. Jätte mysig. Tycker jag iaf. Du får absolut låna nåndag. Ja det har varit en bra helg med massor av mys med nära och kära. Puss, puss.

Annika: Ja, du gissar alldeles rätt. Visst blev det ännu en tidig morgon, men vad gör det när man får vakna med sin käraste ögonsten. Hoppas du haft en trevlig tredje advent du med. Kram kram

Helén sa...

Vad mysigt att du fick lite extranätter med E, och vad skönt att T kunde sitta och fika hos dig och att det ändå kändes ok! Ha en underbar jul om vi inte hörs innan dess! Kraaam!