tisdag 23 december 2008

Uppesittarkväll

Har aldrig haft så lite å göra och så mycket tid till annat än städning och pyntning dagen innan julafton. Känns skönt.

Igår fick tomtarna komma fram ur alla lådor och jag tror dom var lite osäkra på om dom hamnat rätt. Jag fick övertyga dom om att det var helt rätt. Det är här ni bor nu kära tomtar och änglar. Min nyinköpta låtsasgran är på plats också. Hade mina tvivel på att verkligen få plats med den, men det funkar. Tror jag har åtminstonde den här gatans snyggaste och absolut vackraste gran. Åter igen, hade jag en kamera hade ni fått se, men nu har jag inte det så ni får tro på mitt ord.

Så idag har det inte varit så mycket att pyssla med. Har bakat vört bröd som blev helt misslyckat. Är inte alls nöjd, men jag hoppas fåglarna tycker om det. Sen blev det en matjessilltårta som vi ska äta imorgon. Hopaps den blir godare. Skinka har jag gjort också. Det är bara jag som äter så det är ju ganska onödigt egentligen, men det jag inte äter nu kan ju frysas in och användas till paj t ex. Har hunnit med en springtur medan mor lånade med E till affären. Kanske någon skulle köpa en lite julklapp....hoppas...

Nu sitter vi här framför tvn och har faktiskt ett par Bingolotter. Har inte spelat sen Leif loket Olsson var programledare och det är ju typ hundra år sen. Får se om jag fattar hur man gör.

Hoppas ni har en trevlig kväll.

5 kommentarer:

Mari sa...

God Jul på dig min vän. Jag får väll ta en titt på granen i helgen. Ha det nu så bra, jag slår en pling på fredag när jag är på väg. På tal om mat så var förslaget som M hade jätte bra. Skulle mailat om det, med tiden har bara försvunnit.

Här har bingolotterna oxå kommit fram o julfriden har infunnit sig.

Från oss alla till er alla: En riktigt god jul!!!

Kram Mari m familj

CiCCi sa...

Goc jul Mari: Mailade dig idag, men det kom tillbaka. Märkligt, nåt fel med hotmail idag kanske? Minns du tiden då vi spelade ihop? Oj, oj, det var tider det..:-)
Kram och tack för det roliga julkortet.

CiCCi sa...

God jul menade jag, inget annat. ;-)

Sabina sa...

Men Honey, jag har oxå haft en cool lugn julförberedelsetid, hm kan man säga så??
Just nu hör jag hur M slår in mina klappar=) Hehehe älskar klapps=)
Hoppas ni får en alldeles underbar jul i morgon, det är ni så värda du och E.
Ska hålla tummarna för att tomten hört alla dina önskningar, ex Leila elvisp, kamera, osv=)
Hoppas hoppas.
Kanske hörs vi i morgon MEN om inte så önskar jag dig en Riktigt GOD JUL. Missa löw you.
Kram

Annika sa...

Jag önskar Dig en UNDERBAR Julafton!!

God Jul!!

Massor av kramar