lördag 20 december 2008

Pyssligt

Idag började vi morgonen klockan sju med en stunds mys i sängen. Hela för middagen var sen ganska lugn. Garnerade peppishuset så nu är det färdigt.

Sen for vi iväg till Sabina för leverans av julgodiset. Var där en jätte kortis och hade gärna stannat längre, men det stog ishockeyskolan på schemat så det var bara å bege sig in i kylskåpet. Fick sällskap av mor och far. E är så duktig på skridskor nu för tiden. Tänk att han bara tränat ett år och är redan mycket bättre än jag.

Efter hockeyn for vi vidare hem till mor och far. Systeryster (med mosters lilla darling som fortfarande inte kommit ut, och som gärna får vänta tills det verkligen är dax, 26 jan, å vad jag längtar) var där och hade redan tjuvstartat med pysslandet. Hela eftermiddagen blev det ett julpysslande utan dess like. Smällkarameller, juldisktrasor, änglar, julgransmattor, tomtenissor och lite mer. Och så förståss en massa härlig julmusik.

Nu ligger E och sover och jag sitter i soffan och tittar på Love acutally. Men snart är det dags att somna. Imorgon är en ny dag. Börjar dagen med tvättstugan, sen vet jag inte riktigt. Skulle vilja städa och pynta med alla tomtarna och granen. Vi får se om E går med på det.

Men som en väldigt vis liten Nalle vid namn Puh sagt:
"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting."

5 kommentarer:

Sabina sa...

Låter Lööööööööwli. Klart ni ska fixa å pynta idag, gillar inte E det?? Mina grabbar slåss ju i ju för sig alltid, men här bråkas det om vem som ska sätta upp vad i granen;) hehehe, men igår gick det bra.
Tack för den otroligt smarriga rockyroaden, MUMS!!
Har inte tagit fram något ännu, nämnde bara i det snabbaste för M att jag fått knäcken, men ångrade mig lika snabbt, han är en FENA på att käka upp ALL din knäck, å det vore ju toppen om det räckte till jul iaf=)
Pussssssssssss å kraaaaaaaaaaaaam

Helen sa...

Hej . Kikade in på din fina blogg och passar på att lämna en jul hälsning. God Jul

Monica sa...

Åh, allra käresta C! Jag skulle innerligt vilja vara med på ett litet hörn när ni julpysslar, bakar och grejar. Det låter så himla mysigt! Jag vill oxå ha det så...

Lessen att jag är så himla dålig på att kommentera på din underbara blogg. Får alltid prestationsångest.

Hoppas nu ni får en alldeles, alldeles underbar jul! Hälsa så gott till din kära familj, ge Ms mage en liten kram och E en stor kram från mig! Självklart går den allra största kramen till dig, min kära vän!
GOD JUL!

CiCCi sa...

Sabina: Det var det osså vill jag lova. JO han gillar det, men han gillade inte att jag ville tjuvstarta. Inte förrän på tisdag sa han. Än har inga tomtar kommit upp ur lådan och heller inte nån gran, men det är städat iaf. I morgon kanske. Oj då, jag råkade nog nämna nåt om att det var knäck i påsen jag kom med. Sorry. Kram på dig gummsan.

Helen: Välkommen in i julstökandet. Tack för komplimangen. Önskar dig en trevlig jul tillbaka, och välkommen åter.

Monica: raraste sötaste Monican. Det är så kuligt och så avkopplande att pyssla. Var super mysigt. Du det är ingen fara om du inte kommenterar jämnt. Jag är själv ganska bra på att läsa bloggar, men lämnar sällan en kommentar. Ska kramas från dig till allihop. Julkram tillbaka raraste och hälsa dina fina familj.

Annika sa...

Åhh vilken mysig dag ni hade igår!!!

Kramis!