lördag 1 november 2008

Utmanad av Lova

Sju saker...Sju! Saker om mig som är lite knäppa. Det finns ju en uppsjö av saker som är knäppa och alldagliga, men vad ska man välja. Många är redan berättade men kanske inte för alla.

Regler :

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Har hört choklad prata! Jag lovar. Jag kan fortfarande höra dom ropa på mig på affären, men nu för tiden kan jag ignorera. Oftast iaf. Har varit, likt en alkholist som är beroende av alkohol, beroende av socker. Ett vanligt beroende. Har gömt godis och hetsätit på dom mest konstiga ställen för att ingen ska se. Jag har lyckats bli av med det och gått ner 16 kg. Men nu är jag påväg tillbaka in i sockerträsket. Äter i saknad av sällskap.
2. Är specialist på att gnälla och tycka synd om mig själv. Vet om det och jobbar på att bli en possetivare människa.
3. Kan egentligen inte stava. Har stora problem med att skriva och veta när det ska vara dubbla bokstäver. Det blir bättre, men jag har aldrig varit speciellt duktig på varken stava eller räkna.
4. Lämnar blod var fjärde månad för att andra ska få en chans att överleva. Inte speciellt knäppt kanske, men jag hatar verkligen den där nålen. Mår alltid lite illa av det, men gör det ändå.
5. Älskar julen så mycket att jag redan i augusti börjar planera inför julbak och paketshopparhelger. Har bott ihop med en som inte gillar julen alls. I år finns han inte här och ger mig dåligt samvete.
6. Drömmer om män jag aldrig kan få. Pratar tillochmed med dom ibland. Jätte knäppt, jag vet. Men vi får prata tyst om det så att inte Fredrik Ljungberg hör det. Han ligger i min säng och sover fortfarande....
7. (Den här snor jag nästan av Lova, men jag kände igen mig i det.) När jag ska ut och flyga tror jag alltid att det är min sist stund som är kommen. Tror alltid att planet ska störta. Samma sak om någon i min familj är ute och far. Speciellt nu när E inte är med mig tror jag alltid att det ska hända något och jag inte är där med honom. Dessutom tror jag alltid att jag har cancer så fort något är fel. Är helt enkelt orolig hela tiden för allt.

Inte så knäppa saker kanske, mest tragiska.

Jag utmanar 6 personer iaf: Duracellmamman, Helén, Jill, Olle, Monica, Prinsessmamman

Nåt som inte är tragiskt är att jag hade allra käraste Sabina här igår. Massa mys och två helt underbara filmer. Och sällskap.
Tack vännen, det var toppen. Du är toppen! Alla borde ha en Sabina.

7 kommentarer:

Anonymous sa...

GUMMAN!!!
Även jag kan höra choklad ropa.... det är en bra och tillåten drog.
Kram på dig!!!! Petra

Sabina sa...

ÅÅå jag känner igen mig i alla dina knasigheter=) OCH jag gillar dom skarpt.
Tack själv sötaste du, jag hade det så trevligt å ville inte alls åka hem så nästa gången så blir jag kvar så är det bara=)
Super god mat oxå, jisses.
Hoppas du får en toppen trevlig kväll nu du som ska på fekke å allt.
Å du vännen det är ju en Cicci man ska ha;)
Puss

lova sa...

Haha! Helt underbart me chokladen =) Skönt å veta att jag inte är ensam me katastrofångesten :D

Det Mörka Hotet sa...

Även jag ogillar att flyga och har haft liknande tankar inför "take off".

Jo, med det där visste jag ju redan - att kvinnor är svaga för choklad... :b

CiCCi sa...

Petra: Det är säkert bättre än både rökning och alkohol iaf. Känns skönt å veta att andra också hör chokladen ropa. Kram på dig

Sabina: Nä det var så tråkigt när du åkte. Å så tråkigt att äta frukost själv. Du är välkommen anytime! Och det finns så många sängplatser här att välja på. Nä, det är Sabina man ska ha! Puss puss.

Lova: Visste inte ens att det fanns ett namn på det. Nu vet jag och nu vet jag att jag inte är ensam.

DMH: Men det rymdskepp du far omkring i ser ju säkert ut. Du har inget att vara orolig för. Bara du tar med dig ditt lasersvärd... Erkänn att du också gillar den bruna delikatessen!

Det Mörka Hotet sa...

Ja, helt rätt: faktum är att choklad är det enda godis jag tycker om. Därav min fina färg! :-)

CiCCi sa...

DMH: Aha...så om jag äter tillräckligt mycket så...

;-)