tisdag 2 september 2008

Jag börjar tro på sol igen

Alltså den här veckan har börjat riktigt bra. Ja förutom att E nu ligger i sängen med feber så känns det ändå rätt så hyffsat.

Igår fick jag nyckeln till min lägenhet. Vilken känsla att gå in och få fantisera om hur det blir sen när det är färdigt. Gick till skolan och hämtade E och han rusade in i lägenheten som en ko som blir utsläppt på vårens första grönbete. Vi lekte kurragömma i alla tomma skåp och garderober innan vi fick besök av mor, far och lite vänner.
När vännernas män och barn gått hem och mor och far åkt hem med E satt det kvar fyra tjejer på golvet med värmeljus och ett varsitt glas champagne. Min första tjejfest. Mysigt.

Och idag blev jag av med bilen också. Såldes till en seriös kille från Sundbyberg. Kändes konstigt att se min lilla pärla försvinna. Saknar den. Men redan imorgon blir jag åter igen skuldsatt för jag ska hämta den Skodan jag provkörde för ett par veckor sen. Det blir nog bra. Ska bli skönt med en lite mindre bil.

Det känns som att två ganska stora projekt äntligen är påväg att bli uppklarade. Nästan så jag börjar våga tro att allt löser sig. Är fortfarande lite rädd att hoppas för mycket, men snart så....

Å stackars min lilla E som är sjuk, får stanna hemma imorgon. Blir nog lite filmtittande och ett å annat spel som ska spelas kan jag tro. Sen hämta bil och sen lämna liten E till sin far. Veckorna rullar på.

2 kommentarer:

Sabina sa...

Åh så glad jag är för att höra dom orden, snart solsken igen=)
Lovely gumman.
Så mysigt det låter med champange och värmeljus, tråkigt bara att jag inte kunder komma loss=(
Men men det blir väl fler tillfällen antar jag.
Så va bilen väck, skönt men sorgligt, men du ska se att du säkert blir lika kär i denna nya fara=)
Sov gott, kramkram

CiCCi sa...

Sabina vännen: Det var väldigt mysigt och jag lovar att jag gärna gör om det igen med dig som sällskap. Idag fick jag räkningen för att betala försäkringen på passaten. Då kändes det inte längre så sorgligt att jag inte har den kvar. Å nu har jag ju den nya här. Så fin. Kramis på dig.