torsdag 18 september 2008

Roomservice

Det går frammåt och jag hoppas fortfarande på att det blir en tur till IKEA nästa fredag. Kanske det blir premiärsova i lägenheten nästa helg.

Ikväll har jag haft besök av snällaste byggarkompisarna D och R. Utan att ens be om hjälp ställde dom upp och byggde ett litet rum i vardagsrummet så jag fick som ett eget krypin. Precis så sängen får plats och kanske en liten byrå som nattygsbord. Mer behöver man ju inte för att sova. Så nu har jag helt plötsligt en trea. Nästan som att ha Jhonnie och Mattias där från Roomservice fast bättre för jag fick vara kvar och ha lite att säga till om. Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka för den hjälpen.

Annars har det blivit tre väggar i Es rum färdigmålade och ikväll hann jag med att måla köksväggarna. I Es rum har jag den fjärde väggen kvar. Den ska bli röd med eldsflammor från Inreda.com och det får jag fixa i helgen. Sen är hans rum klart. Hallen behöver en strykning och köket behöver en till. Sen måste jag fixa dom nya väggarna i vardagsrummet och måla en vända till på dom andra. Å så är det lite skåp kvar att måla. Det borde hinnas med till nästa helg. Snällaste mor hjälper till hela tiden och målar och målar.

Mer bilder kommer snart i en dator nära dig.

14 kommentarer:

Annika sa...

Härligt!!!

Vad kul att läsa att Ni snart börjar vara klara!! Längtar efter att få se bilderna! Smart idé med att bygga upp väggar, så att du får ett eget krypin i vardagsrummet! Kommer du att uppskatta! Och helt sant, vad mer än en säng behöver man plats med?? Som mamma hinner man ju ändå inte tillbringa världsmycket tid där ändå ;-)

Haft en smått kaotiskt dag här idag... så nu är det dags att krypa i säng, så man hinner få lite ny energi för morgondagen.

Önskar dig en jätte bra helg!

kram kram

Sabina sa...

Det kommer bli såååååååååå bra. Skönt att det snart är klart, å du att mamma hjälper till det har vi ju pratat om varför=) Heeheheehe.
Nä då skämt å sido, vilken mami du har, hon verkligen sliter, otroligt.
Härligt att höra att det blev bra med väggarna.
Ha en toppen helg.
Kraaaaaaaaaaaaaaam

CiCCi sa...

Annika: Ja det känns ena stunden som att det inte alls är långt kvar nu, men å kommer jag på något som ska fixas och det känns långt borta igen. Men det borde vara klart för ett besök på IKEA nästa helg. Sen ska alla låderna packas upp. Men jag ser fram emot det. Jag läste att du haft en del att göra. Låter som du behöver ha lite egen Annika-tid, helt klart. Trevlig helg på dig. Kram

Sabina: Ja såna mammor växer inte på träd, helt klart. Jag sa t om att hon kunde få ledigt ikväll och dricka lite vin, men hon sa att hon kunde göra nytta även med lite vin. Tänka sig. Får du en stund över på söndag är du välkommen att ta på blåbyxorna så fixar jag pensel och målarfärg. ;-) Kram på dig!

Monica sa...

Håhåjaja vad du kämpar! Att du orkar med allt! Jag är, som alltid av dig, imponerad!

Kram!

CiCCi sa...

Monica: Ja du, ibland undrar jag också. Men det är lika bra å köra på så det blir klart nångång, något som vissa andra inte har föstått än. No names. Vi ses snart. Kramis

Anonymous sa...

Vad härligt att det börjar bli klart för inflyttning!!! Det måste vara jätteroligt att få fixa så mycket på en gång, du är så duktig och vad skönt att höra att du fått hjälp av proffs!!!! då går det ju alltid lite fortare.
ha en bra helg, i allt jobbande!
Kram Petra

Gårdsromantik sa...

Åh så roligt att få dona och snart flytta in!

Sista Oktober är det vår tur...en hel evighet.

Kram Maud

CiCCi sa...

Petra: Ja det känns riktigt bra att få flytta in i något man nästan helt själv fixat och fått bestämma över färger och inredning. Sen har jag ju tur att jag har så många snälla människor som vill och har tid att hjälpa till. Så snart är det dags för lite tid till ett glas vin med dig. Ha en bra helg du med. Kramis

Hej Maud och välkommen in i byggröran. Titta in lite snabbt till dig och såg en hel värld av fina ting. Måste vara extra kul att få flytta till nytt när man har så mycket fint att utgå från. Lycka till med flytten. Kran

Helen sa...

Oj vad ni målar! =) Härligt att det går framåt, ser frame mot att få se lite bilder! =) Ha en riktigt bra helg! Kram!

Sabina sa...

Ciccidarling skulle gärna komma och hjälpa dig, men idag tror jag att jag måste ta det lite lugnt då jag har konstant ont i huvudet och dessutom precis landat här hemma och snart lite middagsgäster. MEN du vet att jag gärna hjälper dig så fort som möjligt om inte med måla så med annat fix.
Hoppas allt går bra.
Kraaaaaaaaaaaaam

Annika sa...

Hej!!!
Tack för den fina kommentaren :-)

Hur har det gått i helgen med allt??! Börjar det närma sig inflyttningstadiet nu?? Längtar så efter att få se alla härliga bilder, jag älskar ju att frossa i sånt;-)

Tänker MASSOR på dig & skickar hinkvis med energi!!

O absolut gör det inget att du länkade till mig :-)

Massor av kramar

CiCCi sa...

Helén: Jo det har blivit en massa målande och lite är kvar att fixa. Bilder kommer snart. Kameran blev kvar i lägenheten. Kram på dig.

Sabina: Men jag vet. Och det är lugnt, du är sen välkommen att bara vara i lägenheten. Anytime! Hoppas din dumma huvudvärk försvinner snart. Kramis och sköt om dig.

Annika: Tack för all energi, det behövs. Jag lovar bilder kommer. Snart. Håll ut! :-)
Kramis

Jill sa...

Vad rolgit att du börjar komma iordning. Och fint att läsa att du har människor som hjälper dig. Kram

CiCCi sa...

Jill: Jo jag har verkligen tur som har en sån underbar och hjälpsam familj. Och alla vänner som tar hand om mig och orkar med mina känslor som går upp och ner hela tiden. Nu ska det blir kul å få börja inreda! Kram