tisdag 31 juli 2012

Nattpass

J tog de första timmarna av detta nattpass. Har fått i henne nästan 50 ml ersättning varje gång även om hon är väldigt trött och näst intill sovandes hela tiden. Det är väl det positiva med ersättning att hon inte vaknar och vill ha mat NU. Men nu vill mina bröst att hon äter bra från mig när hon ska ha nästa gång vid fem. Annars vet jag inte hur det här ska sluta. Jag vill ju inte sluta amma ju.

Och som grädde på moset började mitt snitt blöda under kvällen. Är det bra eller obra?? Just nu har det slutat, men jag kanske måste ta tag i det också, imorgon, ja alltså om ett par timmar.

E är här hos oss igen och det är såklart helt underbart att ha det bästa hemma hos oss, hos mig. Dock pratar han om hur gärna han vill åka till Grönan. Och jag kan ju inget lova, men jag hoppas så att vi orkar med det under den tiden han är här denna gång. Han borde ju få göra nåt kul på sommarlovet med sin mamma. Han överlever säkert ändå, men samvetet säger att det vore trevligt.

Men vad nu, kl är 04.15 och söt börjar visa tecken på att vakna. Det är ju inte matdags förrän fem ju...hm. Men jag tror hon får tidigare om hon vill.

1 kommentar:

Sabina sa...

Men så bra att hon äter, yeeeey.
Hoppas hoppas att hon gått upp idag.

Obra att set blöder, visa bm på bvc idag!!

Kraaaaaaaaam