lördag 18 juli 2009

Soon to be miss Ohman

Japp, då har jag postat pappren som ska ge mig mitt efternamn tillbaka. Ett år senare och jag har äntligen fått iväg pappren. Nu återstår bara allt arbete med att ändra namn på- alla kort (har inte så många, men ett par iaf), pass, dörren, Facebook, mailen osv osv. Men nu e det iaf på G. Då har jag nåt att greja med på semestern.

Och nej, E ska inte lägga till ett efternamn. Inte än iaf. Han vet inte ens att jag snart bytt. När han och om han vill lägga till med mitt efternamn så gör vi det då han är mogen för det.

5 kommentarer:

Mari sa...

Måste vara skönt att bestämt sig och postat papprena. Det blir så defenitivt. Jag ändrar gärna tillbaks till ditt ursprungs namn i min adressbok.
Förresten har ni cyklat dressin ngn gång? Tänkte se om det var ngn ledig när ni kommer.

Ha det gött.

Kram

Sabina sa...

Bra där, inte en dag förtidigt=)
Simon ändrade när han blev tolv tror jag, så det är som sagt bara att ge honom tid, han kommer säkert att vilja heta både och.
Annars så är det många som inte heter samma som sina barn, å det sitter ju inte i namnet så...
Bra gjort iaf, nu e det på G.
Puss å kraaaaaaaaaaaaaaaam darling

CiCCi sa...

Mari: Ja det är en skön men konstig känsla att det snart är ändrat. Nope, vi har inte cyklat dressin. Vore coolt att testa så kolla det gärna. Hörs snart. kramis

Sabina: Jag känner mig plötsligt väldigt vuxen som tagit tag i det och inte fortsatte att hänga upp mig att jag måste heta samma som E. Jag vet ju att han är min iaf. Kram kram och pussar

Fresia sa...

Han e din och kommer ALLTID vara din. Oavsett vad du heter.

Så bra gjort, ytterligare ett steg på vägen till att bli en fri kvinna, kanonbra för dig.
kramen

CiCCi sa...

Fresia: Precis så tänkte jag och gjorde slag i saken. Kram kram