torsdag 15 augusti 2013

Dag fyra

Dagen har varit strålande. Vädermässigt och även med påfyllning av kärlek. Efter att vi lämnat Erik på hockeyn åkte jag och V till Sigtuna. Det var så länge sen som vi träffade systeryster och hennes underbara barn och sambo. Solen sken, barnen strålade och det bjöds på fika och lunch och mellis. En perfekt dag. Just a perfect day. Och som sagt det bjöds på fika och ja, jag fikade. En kopp te och en hembakad bulle. Inte två bullar eller sju kakor, utan en bulle. En fantastiskt god bulle. Kanel och vanilj. Mmmmmums.
Sen ikväll har jag ätit en fantastiskt god QP meny på McDonalds. Bara 870 kalorier. Men jag känner mig ändå nöjd, för den största utmaningen blev handlingen på kvällen. Och det bidde inget litet extra till bilresan hem. Inte en glass eller en chokladbit.
Som sagt, ett steg i taget och en nedtrappning av sockerintaget måste ju vara bättre än att sluta helt pang bom bara....eh..... Imorgon är en ny dag. Hoppas på sol. Det blir isåfall en dag i solen nånstans och sen tänds grillen på kvällen. En bra start på helgen helt enkelt.

3 kommentarer:

Sabina sa...

Bra där, helt rätt inställning!!!
Puss å kraaaaam

Sandra sa...

Vad duktig du är - och jag håller med - det är helt rätt inställning!

Vi är inne på vår andra sunda vecka nu - och det känns strålande!

Vi blev väldigt hjälpta av att vi slutade äta godis redan innan sommaren, och då var redan det suget borta.. så det blev lite stegvis..

En annan bov har varit mackor.. det har vi nu slopat helt!

I dag unnade vi oss varsin Ländia-boll till kvällsfikat :)

Lycka till!

Kram!

CiCCi sa...

Eller hur Sabina!! Puss å kram

Sandra: visst känns det bra när man hittar något som känns bra å inte plågsamt. Å självklart kan man unna sig ibland. Stort lycka till till er oxå.
Kram