tisdag 13 oktober 2009

Sista natten med E

Det drar ihop sig. Snart ska han flyga stora flygplanet till Faraos pyramidland med sin pappa och H. Har tyckt att det är helt ok att det är kul att han ska få åka utomlands. Enda tills nu.

Har börjat tänka dumma tankar. Tänk om han går bort sig. Han är ju rätt modig annars och ger sig iväg från mig ibland för att cykla en sväng eller leta rätt på någon att leka med.
Uschanemej. Han kommer att vara så långt bort ju och jag kommer inte att ha nån koll alls.

Men egentligen vet jag inte om det är så mycket värre utomlands. Han kan nog både bli bortrövad och komma bort sig här hemma också.

Nej bort, bort ni dumma tankar. Han kommer att få det toppen med pappan. I ett varmt land och han kan öva sig på att bli bättre på att simma varje dag.

Ikväll har vi iaf haft en toppenkväll. Hade egentligen velat haft honom helt för mig själv ikväll, men så kom en kompis och kompisar är ju det bästa han vet just nu. Så dom lekte en stund. Men när kompisen gick hällde jag och E ut legot på golvet i hans rum och byggde. Mys mys.
Sen kröp vi ner i hans säng och han fick läsa för mig. Å vad duktig han är på att läsa. Är så glad att han inte ärvde min hjärna för han har verkligen lätt att lära sig saker.
Innan han somnar vill han alltid ha en stunds massage och ikväll var det nästan svårt att gå därifrån.

Nu ligger han och sussar sött i sin säng och jag nästan hoppas att han kommer in till mig inatt så jag får riktigt mycket E-vitamin.

Imorgon är det dags lämna tillbaka min allra käraste E.

4 kommentarer:

Monica sa...

Gumsegumsan! Klart han får det bra och att han säkerligen håller sig när papsen när han är ute i stora vida världen. Bra att öva på simningen åså :-)

E-vitamin var ett skönt påfund!

Kram allra käraste C!

Londongirl sa...

Det kommer säkert gå jättebra!! Han kan väl ringa hem någon kväll och berätta hur han har det och säga god natt innan han ska sova? Sånt lugnar mammahjärtat eller hur?
Förra vintern var mitt lilla barnbarn med sina föräldrar i Egypten. De tyckte det var jättefint och mycket barnvänligt.
Hon simmade för fullt i hotellpoolen. :-)
(har babysimmat hela tiden)

Jättebra att han får träna sin simning! :-)

Fredagskram från mig.

Annika sa...

Han kommer få det jätte bra!! Tänk vad härlgt att njuta av värme, bus och massor av bad med Pappa!

Hoppas att även du njuter av massor ev egen tid;-) Om inte får du mer än gärna låna en liten trotsig Tildis ett par veckor eller så... hmm... ett par år eller så;-)

Trevlig helg!

kramis!

CiCCi sa...

Monica: Ja med tanke på hur klok han är så är det självklart att an håller sig till sin pappa. Det känns bättre nu. Kramis

Londongirl: Han har ringt. Så underbart att höra hans lilla röst. Han verkar ha det bra. Varmt och skönt. Kramen

Annika: Jag vet ju hur söt hon är på bild så...let us keep it this way. :-) Närå. Han har det bra,vad jag vet, än så länge. Kramen