torsdag 9 april 2009

Who am I fooling?

Alltså, vem försöker jag lura? "Behöver lite mer tid för mig själv" Bullshit! Javisst, jag fick lägenheten städad och jag hann med en springtur och baka en American Apple Pie ala Leila Lindholm och ett gäng skorpor. Men shit vad jag saknar min kejsare Caesar. Hörde den här låten i morse påväg till jobbet och den fastnade liksom...Nu sitter jag här med min lilla gos som sällskap och tittar på den nya serien "Hjälp, jag är med i en japansk tvshow!" Helt galet, men så mysigt att ha honom hos mig och det spelar ingen roll vad tvn visar då. T fick ha honom ett extra dygn den här gången både för att jag hade honom en extra natt senast och för att T var ledig idag så då fick ju E vara ledig också. Han har varit sjuk min gos. Förkyld som tusan. Men som tur är så är han bättre nu. Kanske kan bli en bra påskhelg.

Och precis nu var det nån som slog sina små armar om min hals och utbrast:
"Jag älskar dig mamma!" Åååå vad han är go.

Imorgon blir det nog lite jobb efter att jag haft tvättstugan mellan 7 och 12. Har ju lovat att försöka hinna med lite jobb nu när jag fått låna en dator. Men sen hoppas jag på att vi ska ha minst två dagar med släktmiddagar, äggjakt i trädgården hos mor och far, sol, mys och grillning.

Så nu är det prioritet E och påsk. Sen bara måste jag få kramas med min Caesar innan jag blir galen.

Glad påsk på er!

4 kommentarer:

Fresia sa...

Cicci
Jag måste bara få fråga
Heter han Caecar din "kärlek" eller kallar du honom det?

kramen

CiCCi sa...

Fresia: ;-) Nä det är hans smeknamn efter en halloween fest i höstas. Kramen tillbaka.

Jenny sa...

Åhh hihi go unge ;) Hoppas att ni har en super mysig påsk! Kram Jenny

CiCCi sa...

Jenny: Visst är han. ;-) Kan man ha annat när man är omgiven av goa rara människor, fint väder och massor av gott att äta. Hoppas du har detsamma. Kram