söndag 11 januari 2009

Söndag

Dagen började inte förrän tjugo över nio i den lilla lägenheten i det lilla samhället. Tjugo över nio!! Senast jag sov så länge måste varit nångång på nittiotalet....eller nåt. Men det var välbehövligt.

Åt en ordentlig frukost:Ett perfekt kokt ägg, en kopp söderte och två härligt goa mackor. Som på hotell!

Slöa lite i soffan en stund med min frukost och for sen iväg til mor och far. Där gick jag och mor igenom min budget för 2009. Det var inte så illa som jag befarade. Jag överlever nog det här året ska ni se. Får bara ta det lite lugnare med shoppingen. Nu vet jag iaf hur excell funkar också. Det var ju ganska lätt ändå när man väl tryckte på dom rätta knapparna.

Åkte en tur till Helen som bjöd på tupperware party. Skulle ju inte köpa nåt, men som vanligt så blir det nåt iaf, inget dyrt iof. Så bra gick det med att dra ner på shoppandet.

Stannade till hos mor och far igen på vägen hem och blev bjuden på middag. Passade på att spola av bilen också. Vilken skillnad det var på belysningen när jag sen åkte hem. Nu syntes ju vägen även med halvlysena. Så rackarns smutsig var bilen.

Nu har jag duschat, värmt vatten till en god kopp te och ska sätta mig till rätta i soffan för lite Arn - Riket vid vägens slut. Det sägs att den filmen inte är så bra, men jag får se vad jag själv tycker.

Det är iaf ingen reklam eller nyheter som stör.

8 kommentarer:

Sabina sa...

Nä precis å det är det braiga med en Dvd=) Jupp.

Jasså du köpte lite på tuperware, det är ju alltid kul att köpa nåt liksom.

Hoppas du mår bättre nu, å att du får en bra arbetsvecka.

Jag gillade inte ens ARN den första filmen, så jag får hålla tyst om den här för den har jag inte sett.

Puss

Annika sa...

Du har fått en Award inne hos Mig!!

Kramis

CiCCi sa...

Sabina: Åååå den var så bra ju. Så romantisk, så vacker, så sorglig, så spännande....så bra helt enkelt. En bra sak till med att vara ensam är att man får gråta utan att någon ger mig en pik. Puss på dig snygging.

Annika: Åhå, då ska jag kolla det innan jag går till sängs. Kram kram

Annika sa...

Vilken härlig frukost!!! Skönt att du lärt dig sova lääääänge igen ;-D

Här ska jag precis krypa i säng.. första dagen i skolbänken imorgon igen... på lång, lång tid...

Kramis

Anonymous sa...

Låter som en bra dag, skönt att få lite kvalitetstid med sig själv!!! Det har jag just nu, jag ligger på mitt hotellrum och väntar in tentan...... Kvalitte som bara den..... kram Petra

CiCCi sa...

Annika igen: Ja det var verkligen mumsigt. Och väldigt skönt att sova länge. Spännande med skola. Har missat vad du ska läsa bara. Kramis

Petra: Hotell, det låter nice. Hoppas tentan gick bra nu då. Kram på dig.

Jill sa...

Jag går på superdiet inför bröllopet och blev så hungrig att jag höll på att dö nu när jag såg den här bilden. När man inte äter så är det den enkla goda rejäla maten som ser godast ut känner jag.

CiCCi sa...

Jill: Bröllop? Jag har missat något ser jag. Måste in å kolla till dig. Tyckte jag gjorde det alldeles nyss, men tydligen inte... hmm...Håller med och varje gång jag ser en bild av mackor med sallad på tänker jag, det där är ju inte svårt, varför göra jag inte en sån. Och nu har jag och det var inte svårt. Lovar. Kramis