lördag 10 januari 2009

Att sabba en film

Tv4 är verkligen så skickliga. Dom är verkligen högst upp på listan av kanaler som kan sabba en film. Det finns många, men tv4 tar priset med sitt avbrott med nyheter. Åså en massa reklam. Jodå, jag förstår att dom måste ha all den här reklam för dom ska ha råd att köpa sportsändningar, filmer och tv serier. Jag vet dessutom att dom tjänar en bra slant. Det är svindyrt att synas där så jag hoppas verkligen att dom som gör reklam på alla dessa reklam kanaler också tjänar på det. Att dom säljer lite mer än om dom inte hade reklamen. Men jösses. Det borde vara förbjudet med alla dessa avbrott.

Kände bara för att klaga lite.
Så nu känns det bättre. (Och reklamen är slut och filmen börjar igen)

5 kommentarer:

Sabina sa...

Ååå tror att någon tittade på Worldtradecenter igår kväll, den hyrde vi för ett tag sedan. Jobbig film.
Hur mår du stumpan, förkyldningen??
jag mår lite bättre, men är fortfarande snorig å lite hostig.
Ha en bra å lugn söndag, söndagar ska man vila.
Puss

Annika sa...

Lika bra att slänga ut TV:n Gumman :-D

Hur mår du idag??! Är det bättre??!

Massa kramar

CiCCi sa...

Sabina: Du tror alldeles rätt. Den är ju rätt skrämmande just för att det faktiskt hänt, men ååååå så amerikansk. Speciellt när dom i sista scenen applåderar. Måste kolla med nån amerikan om det verkligen är så, på riktigt, i verkligheten. Det är bättre. Har en härligt sexig basröst på morgonen, men det är absolut mycket bättre. Vilade du då? Kram på dig gums.

Annika: Ja ibland kan man ju undra om det inte vore bättre. Men vem ska jag då ha sällskap av på kvällarna?? Jodå jag mår bättre både i humöret och i förkylningen. Hoppas ni mår bra. Kramkaramell!

Jenny Penny Snigelslemmy sa...

Jag håller med!!! Har skrivit ett par inlägg i min blogg om all äcklig skitreklam som dom stoppar in i varenda program! Grr...

Hi, hi... Men om man vill ha reklamfri tv så måste man ju betala licens... (tänkte på dagens inlägg om besöket av tv-pejlaren)

CiCCi sa...

Jenny Penny: Du har så rätt i både det första och det sista. Men ibland kan man ju undra vad man betalar för för något.