söndag 18 januari 2009

Helg

Fredagen inledde helgen med en god middag och trevligt sällskap hemma hos Sabina. Var där läääänge och hade svårt att åka därifrån. E ville tillbaka redan när vi satt i bilen därifrån. Kul att det funkar så bra med våra grabbar.

E har ont i sin fot efter ett litet fall från lekstugan på skolgården i veckan, därför blev det ingen hockeyskola igår lördag. Provade att få på skridskon hemma på morgonen men när det inte gick var det ju ingen idé liksom. Det bidde en tur till Uppsala för bad på Fyrishov istället. Roligt och mysigt med en stund tillsammans. Bara han å jag. Ja och hundra andra, men det ignorerade vi.
Sen, eftersom det var Es namnsdag igår, tog vi en tur till Ica Maxi och han fick välja en leksak. Det bidde lego såklart. (Vissa kom ju inte ens ihåg att ringa å gratta på sin sons namnsdag. Kanske inte är så viktigt när andra har namnsdag, men när det är ens egen så...hm...När ska egot minska???)
På eftermiddagen plockade vi ner granen och nu är allt bortplockat. Två kulor hamnade i kul himlen, men ingen julgransplundring utan kras...eller hur.

Efter middagen kom kompis A och kollade på Wild kids . E är helt galen i det barnprogrammet och hoppas att han själv kan åka när han blir tio. Det är ju som ett Robinson fast för barn och inte så mycket intriger. Ganska kul tycker jag med.

På förmiddagen idag gick E en stund till kompis A och spelade lite tvspel. Efter lunch åkte vi till Es farmor och grattade henne. Igår fyllde hon nämligen år men då var hon inte hemma så vi kunde inte komma då. Det var väldigt kul att träffa henne igen. Har inte sett henne på väldigt länge och hon är en mycket speciell och rar kvinna. Antagligen hade vi umgåtts mer om det inte vore för den tråkiga sjukdom hon har som gör att hon inte kan åka var som helst eller när helst hon själv vill. MS som hon haft i många år nu gör henne sämre och sämre, men hon är fortfarande så gullig och det är lätt att prata med henne. Vi sa att vi måste fortsätta höras och träffas.
Kvällen spenderades hos mor och far. Vi hade ännu en liten julgransplundring med middag och öppnande av smällkaramellerna. Systeryster och StorE var där också. Ännu ingen bebis, men snart så kommer hon/han. Snart...

Nu sitter jag här och längtar till sängen. Ännu en helg som gick alldeles för fort är över.

6 kommentarer:

Sabina sa...

Ja på tok för fort.. Som jag sagt förut, det borde vara åtminsone 1 dag till som räknas till helg.
Ja du skruttan, det var very nice att träffas i fredags, så på tiden å nu träffas vi ju igen på lördag, HEehehee sliter ut dig med min nuna=)
Sov gott å puss å kram

CiCCi sa...

Sabina: Och då har du ändå nästan tre dagar helg eftersom du jobbar kort dag på fredagen. Men det hade varit skönt med en extra dag efter helgen liksom för att vila upp sig. Du, man kan aldrig få för mycket av dig gumman. Puss och kram

Jenny sa...

Ja visst är det trist när helgerna går så fort, men se det positivt, en dag närmre helg nu :-)

Kram Jenny

CiCCi sa...

Jenny: Ja och nu är det snart bara tre dagar kvar till helg. Fantastiskt!! Kram

Anonymous sa...

Jo jag håller med, helgerna borde vara längre..... kram!!! petra

CiCCi sa...

Petra: Amen! Nu ser jag framemot kommande helg. Snart lördag! Tjohoo!! kram