lördag 18 oktober 2008

Nya bilder av lägenheten

Det är inte riktigt färdigt än, men i stort sett. Saknas lite tavlor, gardiner och annat som får lägenheten extra mysig. Men detta är det jag åstadkommit hittills med en massa hjälp av min underbara familj:

Välkomna in i Köket




E´s rum, med efterlängtade flammor.





Mitt rum.
Trädet är på plats ovanför huvudkudden. Första natten satt det kvar, men när jag kom hem från jobbet låg alla klisterbitarna på golvet och i sängen. Satte upp det igen i en annan stil på kvällen. Ville inte ge upp om mitt fina träd. Sov hos mor och far i natt och det var tur för i morse när jag kom tillbaka till lägenheten låg alla bitarna nere igen. Nu sitter trädet uppe igen med lite extra dubbelhäftande tejp. Hoppas jag slipper få ett träd i huvudet i natt. Vill varna er andra som blir sugna på att köpa ett sånt här på IKEA. Förstår inte vad det ska vara för underlag för att det ska sitta uppe. Åker det ner igen kommer det inte upp igen.




Vardagsrummet och mitt rum






Badrummet med nya skåpet och ny spegel



Och till sist hallen



Som sagt, inte färdigt än, men jag ska väl bo in mig ett tag innan det blir "helt klart". Nu ska jag sippa på min alkoholfria cider, äta lite chips och titta på tv. Jag har min underbara E hos mig. En bonusdag, inte illa.

16 kommentarer:

Mari sa...

Ohhh,så fint ni har fått det. Vi måste ju bara synkronisera våra almenackor så att jag kan komma upp. Är jätte sugen på att se lägenheten i verkligheten.

Kramis

Sandra sa...

Åh vad fint du har det!
Mysigt med en bonusdag med sonen!

Kram på dej!

Annika sa...

Som jag har väntat på det här inlägget :-D

Och kan bara enkelt konstatera att Ni har fått det så fiiiiiiint!!!!

Vet en kille här hemma hos oss som skulle typ kunna dö för E´s rum ;-)

Lite avis är jag här ifrån den lite större Staden.

Vad mysigt med en bonusdag med E, njut ordentligt :-)

Själv sitter jag uppe och vakar över Tildis. Hon har hög (39,9) feber och svårt att sova... ligger just nu i vagnen brevid mig... vaggar den med ena foten samtidigt. Men snart är det avbyte... 04.00 går jag av mitt pass. Behöver jag nämna att vi just nu INTE är sugna på några fler bebisar??! ;-)

Vi har samma träd hemma hos oss i vardagsrummet på väggen. Det är riktigt snyggt! Ett tips är att spraya med lim på baksidan, enda sättet att få dem att sitta kvar ;-)

Har gått igenom ALLA andra metoder, i vårt gamla hus, med en annan väggdekoration från IKEA.

Men de är så SNYGGA & prisvärda, så jag köper alla nya de får in i vilket fall :-D

Önskar Er en härlig söndag!!

Massor av kramar

CiCCi sa...

Mari: Jamen visst. Vi hörs via mailen så drar vi ihop en tjejmiddag. Kanske Carro kan komma också. Å så helt underbart om ni kom allihop. Kramis.

Sandra: Tackar. Jag trivs faktiskt bara mer och mer och får fler ideér på hur jag ska göra det ännu finare och trivsammare. Ja veckan blir kortare när man får en extra dag med mys. Kram

Annika: Kan tänka mig det. Som sagt det blir bara bättre och bättre. Hahaha, det är inte lika svårt att få flammorna på plats som det var med mitt träd. Finns att köpa på inreda.com. Dom har väldans massa fina saker där. Jag har njutit riktigt ordentligt. och gosat. Stackars Tildis. Hoppas hon kryar på sig snabbt. Det är inte bara en hel hop barn på dagis, en massa baskilusker också. Tack för tipset. Än så länge sitter den uppe. Det gjorde susen med dubbelhäftande tejp. Hoppas du får vila lite idag nu. Kramis

Det Mörka Hotet sa...

Ni har fått det kanonfint: toppenbra jobbat!

Men,...vart sjutton skall du ha de stora idolbilderna med Arne Weise...?


Samuel

CiCCi sa...

Samuel: hm.....bra fråga....kanske jag gör som på utedass fast byter ut kungaparet dårå ;)

Sabina sa...

MEN så fint det har blivit, shiiiit vilka j...a fester vi ska ha där och då du ska vi störa grannarna som bara den med vår fantastiska sång=)
Hehehehehehehe.

Jag längtar oxå efter att få slå mig ner i soffan med en kopp te & The hollyday i dvdn du, jag & jude Law säger bara Mmm.

Sov gott sötis.

Anonymous sa...

OJ vad fint du har fått. härligt!!! allt ser så nytt och genomtänkt ut!!!!
FINT!!!!
Skönt att få ha E en extra-dag.
Ta hand om dig!!! Kramar från Petra

Lasse sa...

Väldans tjusigt du fått det! Måste ju snart se till att komma över på besök och inspektera.

/Gullunge Jr

Heléne sa...

Åh, så fint och fräscht! Vi har också en Ikeaklisterhistoria på väggen... sitter numera med häftmassa... =(

CiCCi sa...

Sabina: Fester! Jamenvisst. Ska ta en ordentlig titt i almenackan och se när det finns ett bra datum för det. Du, jag och Jude Law, absolut. Tar en titt på det med. Puss och Kramis

Petra: Tackar! Jo det kändes alldeles, alldeles underbart att ha honom hos sig ett par timmar. Och snart är han hos mig igen. Ta hand om dig och din familj. Kram

Lasse: Det är så skoj att du tittar in ibland och ännu mer skoj om du kom förbi irl. Om inte annat så blir det väl nån glögg hos mig i december. Sköt om dig.

Heléne: Tackar!! Men visst är det trist. Ok, dom är billiga, men nog tusan ska det väl fungera ändå.

Londongirl sa...

Jättesnyggt och fräscht! Gillar ditt kök jättemycket. :-)

Lova sa...

Guuu va fint! Blir alldeles Avis :)

CiCCi sa...

Londongirl: tackar. Just köket är ju min favvo plats, även om jag vill ha ett stort bonnkök med stort skafferi som man kan gå in i. Men det får bli när jag blivit lite äldre och rikare.

Lova: Jag är rätt nöjd ändå och det blir bara bättre och bättre.

Helén sa...

Oj, vad fint det har blivit hos er!! Trädet var fint, hoppas att det har suttit uppe nu sedan du skrev inlägget....!! =) Ha en underbar helg! Kram Helén

CiCCi sa...

Helén: Jag gillar mitt träd och det sitter fortfarande uppe, men med hjälp av mer dubbelhäftande tejp. Trevlig helg tillbaka till dig. Kramis