måndag 28 september 2015

Bättre?

Det blir inte bättre, snarare sämre. Gråter oftare nu. Ständigt trött och orkeslös. Vill inget, orkar inget. Allt känns som ett gigantiskt projekt så fort det är nåt. Å minsta lilla motgång å ögonen fylls med tårar. Inte konstigt att kroppen inte reagerar när jag äter så nyttigt som jag kan. Haft en rejäl svacka sen jag skrev sist å inte orkat tänka på vad jag äter. 

Haft återfall. Ätit chips så jag fått ont i gallan jag inte längre har kvar. Ätit godis fast jag varit mätt redan. Ätit fikabröd i smyg när ingen sett på. Å jag har knappt tränat för en lite förkylning i kroppen. 
Funderar på att ta en paus i Viktväktarna. Kroppen orkar inte just nu. 

Har en massa måsten jag måste ta tag i och ett par saker jag borde. Samtidigt kan jag knappt tänka. Det enda som cirkulerar i huvudet är hur mycket mejl det är imorgon att ta hand om. Under eller över 100? 

Pratade med min goa vän Monica i förra veckan å hon peppar å försöker lyssna på vad jag säger mellan snyftningarna. Sök nytt jobb!! Jag vet, jag borde. Det är för långt till pension att må så här, men vad ska jag söka? Vad kan jag?

Det kanske blir bättre snart. Kanske...

2 kommentarer:

Sandra sa...

Styrkekram till dig!

Förstår precis hur du menar... jag började oxå äta bra och sköta mig - och så slog stressberget till och vips föll mathållningen... Godis och skitmat har slunkit ned :(

Kram!

CiCCi sa...

Åååå attans Sandra! Kramar tillbaka å hoppas att den där stressen drar åt skogen. Styrka i mängder!