tisdag 4 november 2014

Klara färdiga...

Renoveringen är nu klar. Iaf för denna gång. Kan dock konstatera att jag älskar att renovera, men avskyr att bo i kaos. 

För er som inte vet så har vi byggt om en garderob till ett rum åt V. I vårt sovrum fanns en typ liten walk-in-closet. Eftersom det finns ett fönster i den garderoben tänkte vi att där kan man ju göra om till rum. Så med hjälp av svåger Å flyttades en vägg ca 60 cm och garderoben blev större och mer lämplig som rum. 

Sen kom målaren och målade. Sen var det lite småfix å tillslut blev vi klara. Självaste renoverandet tog typ tre veckor, men sen skulle ju allt ställas iordning och garderober och annat inhandlas och skruvas ihop. 

Så i helgen som var stannade jag hemma medan J och V åkte till Norberg å hälsade på Js syster. Kunde gjort vad som helst. Kunde sova på morgonen. Kolla på film. Träna. Umgås med vänner. Bjuda in på tjejfest. Ligga bakis hela söndagen å bara ta det lite chill. Meeeen, istället har jag byggt saker, flyttat om i skåp, flyttat in kläder i garderober osv osv och dessutom storstädat. Så nu är det klart. Färdigt. Och jag är så nöjd och glad. Så avslappnad. 

Lite bilder från renoveringen. 


Kontrollant V kollar att golvet blir bra. 


Bredspackling. Sen målning. 


Får hjälp av mor å far å bygga garderob i Vs nya rum. 


Klart. Ny säng. Lite rörigt och lite tråkigt med bara vita väggar, men det går att pimpa lite till. Ser ni förästen min lilla prinsessa?


Vårat sovrum. Lite mindre, men fortfarande gott om plats. 

Nöjd och sugen på att fixa alla rum, men om ett tag. Nu njuta av resultatet. 

3 kommentarer:

Mamma sa...

Prinsessan har gömt sig bra. Vänta med nästa renovering tills det blir lite varmare ute. Njut.

Sandra sa...

Vad duktiga ni varit! Härligt att få göra om - men jobbigt!

Det var väl gömt... fick leta en stund :)

Kram!

CiCCi sa...

Mamma: njuter, lovar!! Visst är hon bra på att gömma sig 😉. Kram

Sandra: tack tack. Som sagt, jobbigt men en fantastisk känsla när det är klart. Hon älskar sina nya lådor att ha grejer i, eller gömma sig i 😉. Kram