fredag 15 juni 2012

Mys med min skitstora mage

Sitter och myser med min mage. Min stora stora mage som jag om nån månad ungefär kommer att avsky men som jag gillar så mycket just nu. Det är härligt att vara gravid.

Och jag försöker verkligen gilla det. Men just ikväll känns det lite deppigt. Inte för att jag är gravid. Inte för att jag vet att den där inne är en person som jag redan älskar. Älskar så mycket att jag gråter.

Men det är bara lite jobbigt just nu. Har ont så jag inte kan sitta. Och kan jag inte sitta är det inget roligt att göra annat än att ligga ner. Å jag vet att jag säkert kan ringa någon och få lite sällskap. Men jag har ingen ork. Ingen lust. Jag orkar inte sätta mig i bilen och åka iväg.

Och jag borde ju faktiskt äta nåt, men jag vet inte vad och jag vet inte om jag orkar ta tag i det heller. Klockan är sex och jag jag väntar bara på att klockan ska bli så mycket att jag kan gå och lägga mig istället. Och solen skiner ikväll. Det ser underbart ut där ute.

Och ja, jag kanske tycker lite synd om mig själv och jag behöver inte få medlidande, jag behövde bara skriva av mig ett par rader. Det börjar bli riktigt tråkigt att få höra att man är stor och att magen snart kommer spricka och kanske det är fler där inne, och att man är slö som inte orkar något. Och ja, jag är stor, jag vet det redan. Skitstor. Och jag vill orka göra saker. Men jag gör inte det. Så därför sitter jag här och väntar på att få gå å lägga mig. Jag och min mage. Min älskade stora mage med någon där inne som buffar  till mig lite ibland.

2 kommentarer:

Sabina sa...

Men Cicci hjärtat, sååå stor är du inte. Det skulle ALDRIG få plats två i den magen. Men det är som att folk tycker att det är ok att säga precis vad som helst för att man är gravid. Vilket det givetvis inte är. Nästa gång mågon säger ojjjj va stor du är, det ser ut som om magen kommer spricka, så säg din mage kan spricka TJOCKIS!!!

Ingen ska vara dum mot min Cicci, så det så, då kommer din stora tjocka kompis spöar, så det så.

Puss på dig

CiCCi sa...

Du är bäst min vän på att få mig på bättre humör. Tack. Kraaaaaam