måndag 24 februari 2014

Söndag, i London

En sista heldag i London och fy sjutton vad bra vi haft det. Söndagen var inte lika solig, mer blåsig å mulen men också varm. 

Först frukost och sen ut för att se London. 
Tog buss till Buckingham palace till att börja med och sen en promenad genom st James park. Ner till Big Ben och över westminister bridge till London eye. En tur på hög höjd i blåsten var dagens första skräckupplevelse men det gick bra. Sen gick vi hem till premiärministern på Downing st, han var inte hemma så vi gick vidare till Covent garden. Min favoritplats. Där blev det lunch och sen gick vi till Leicester square och in på m&m world. Så häftigt och självklart blev det lite shopping där inne. 
Därifrån tog vi buss till Madame Tussauds  vaxkabinett. Sååå jäkla coolt. Dit vill jag åka med Erik. Plus att det är lågsäsong så det var inte alls trångt. Genomled en tur genom screem room å där hade vi dagens andra skräckupplevelse. Stackars Helena som jag klängde på och skrek i hennes öra så hon nästan vart döv, men vi överlevde iaf. 
Klockan hade hunnit bli halv sju när vi var klara och då tog vi bussen hem till hotellet. 
En öl i baren, lite piff å sen middag på Wildwood igen. Lika gott denna gång och idag avslutade jag med en gigantsik glass. Såååå mätt så jag har legat å svettas hela natten. 

Idag blir det en sista sväng in på Harrods å sen flyget hem i em. Haft en sjukt bra helg med massor av skratt och upplevelser, men nu längtar jag hem. 

Lite bilder från gårdagen.


2 kommentarer:

Mamma sa...

Du blir den perfekta guiden att ta med till London. När ska vi åka??

Sabina sa...

Tycker fortfarande att du är galen som var så högt upp ://

Kraaaaam