tisdag 25 februari 2014

Hemma igen

Sista dagen i London var igår måndag å det bjöds åter på strålande väder. 

Efter ännu en fantastisk frukost packade vi våra väskor och tog sen bussen till Harrods. Blev en del shoppande där igen. En perfekt avslutning på en perfekt helg. Strosade mot hotellet och stannade till på ett café å fikade i solskenet. 

Tog farväl av hotellet, tog våra väskor och åkte sen taxi till Victoria station för att ta oss till Gatwick med snabbtåg. Shoppade lite taxfree och åt en lunch/middag innan planet lyfte. Det var en ganska skakig resa hem och jag försökte verkligen koppla av, men det var svårt. Som tur är går två timmar ändå ganska snabbt å det var skönt att kliva ut på svensk mark igen. 

Underbart att vara hemma full av vårlig energi. Så tacksam för att jag har det så bra och är omgiven av så bra människor. En fantastisk, magisk helg är över och jag är mer än nöjd. Tack London, tack tjejer. Lovely!

Frukostbuffén som bl.a. bestod av våfflor, make your own omelette, bröd, engelsk breakfast, färska frukter och ett bord fullt med bakverk. Tur vi gått så mycket och att man inte äter så här varje dag.


Köpte ju nya walking skor så dessa slitna fick stanna kvar.

10kg dit och 18kg hem


Te å gigantisk kaka

Tack Helena 

Tack Heléne och Mickan. 

Nu får vi se vad det blir nästa gång....

1 kommentar:

Sabina sa...

Loveli loveli loveli.
Å jag visste väl att det fanns en liten shoppare i dig med.

Välkommen hem!!

Puss