fredag 12 oktober 2012

Dagens plan

Hade en plan idag att lämna hemmet och att klockan tio gå till öppna förskolan och sen äta sopplunch. Att träffa nytt folk och vara social. Kanske träffa nån som jag kan hänga med på dagarna. Nån att gå promenader med. Men det bidde inte så.

Första klädbytet berodde på en läckande blöja. Inte så skönt när det blir blött.

Andra klädbytet berodde på bajs, alltså en läckande blöja till.

Tredje klädbytet berodde på kaskadspya, alltså en för glupsk liten fröken. Det bidde klädbyte även för mamman.

Och när vi var färdiga med klädbyten och allt vad det innebar var klockan halv elva och gosan trött och somnade. Å vad ska jag göra där om hon ändå sover och kommer vakna när det är dags för mig att äta.

Så nu sitter jag här och har inte kommit ut mer än att jag ställde barnvagnen ute så hon får sova. Får göra ett nytt försök nästa fredag. Eller nån annan gång....

Trevlig helg alla.

2 kommentarer:

Monica sa...

Åh vännen! Minns den där tiden så väl. Behovet av att träffa andra vuxna, ngn att dela ens dgr med ( förutom d lilla älskade livet). Du ska se att du kommer komma ut å du kommer träffa trevliga människor (om inte annat får du väl komma å luncha med mig i Solna ;-)) - ingen kan ju motstå dig!
Massor m peppande kramar från mig!!!

CiCCi sa...

Fast samtidigt tänker jag att vad ska jag där å göra när jag inte känner nån. Men jag lär ju inte känna nån förrän jag går dit heller. Ingen kan motstå mig, hahahaha, du är rolig du. Tack för upp-piggande ord. Tror ändå jag väntar tills hon har nån glädje av det också.
Massor med kramar från mig och Vanessa.