tisdag 6 september 2011

Pillergumman

Som ni kanske vet så har jag ju lite problem med ryggen. Diskbråck i nacken och låsningar i bröstryggen titt som tätt och det senaste är ländryggen som krånglar och där muskeln som fäster i höften är så inflamerad att den trycker på ischiasnerven ner i höger ben. Bara det lilla. Men det är ju inget om man jämför hur dom hade det under den franska revolutionen....Hur som helst så känner jag mig som en testkanin på apotekets utbud av värk- och antiinflammatoriska piller. Förra året avverkade jag två sorter och denna sommar började med Tradil som jag fick jätteont i magen av och sen fick jag en annan sort som skulle vara skonsam mot magen, vilket inte riktigt stämde. Och nu tar jag en liten cocktail bestående av voltaren och alvedon morgon och kväll. Ja herregud. Får jag inte magsår av detta så vete tusan...

Går till sjukgymnast två gånger i veckan och hon sätter nålar både här å där. I ryggen, i höften, i nacken, i huvudet och till och med i foten. En liten nåldyna. Men kanske att det börjar hjälpa lite. Sjukgymnasten säger att det kommer att ta tid att få bukt på inflammationen och nånting om att "Rom inte byggdes på en dag". SÅ jag undrar, hur lång tid tog det att bygga Rom?

Under tiden jag bygger mitt egna Rom knaprar jag piller och försöker stå ut med värken som varje dag finns där trots piller.

Å ni då? Hur mår ni?

2 kommentarer:

Sabina sa...

Jo tack om man jämnför med det där så ska jag inte klaga;)
Stackars dig:( fy för att ha så där ont och sen få tabletter som man får ännu ondare av fast på annat ställe.

Kraaaaaam å hoppas innerligt att det blir bättre snart.

Caesar sa...

Rom tog alldeles för lång tid att bygga , din rygg måste bli bättre välsdigt snart ..

Och jo tack världens lyckligaste tack vare en viss "Catwomen"