fredag 22 april 2011

Glad långfredag, Glad påsk

Mmmm påskfrukost

Känns dock lite ensamt. Första gången det är en stor högtid som jag är ensam. Men jag överlever. Har ju hunnit med ett par vänder till tvättstugan och en morgonpromenad med snällaste Kicki. Det hade ju inte gått om man inte varit ensam....såatte...positivt tänkande....

Sen i em ska jag till syssling E som bor i Gottröra och ikväll ska vi ut och klubba....eller vad man nu gör när man ska ut å dansa i Norrtälje. Jisses. Jag kommer känna mig gammal, eller patetiskt gammal som tror jag är ung kanske....Men jag ska se till å skita i det och ha skoj. Jag ska skratta och inte älta och inte tänka.

Hoppas ni alla får en härlig helg. Glad påsk på er.

6 kommentarer:

Anonym sa...

HA en underbart härlig påsk och kväll med "klubbandet" Det klart att du ska ut och Klubba och ha ROLIGT!!!!! Dansa dig trött och tänk på att det är riktigt bra motion!!!! Massor med kramar!!!
PEtra V

CiCCi sa...

Petra: Precis vad jag tänker. Jag ska ha roligt och jag ska dansa tills fötterna knappt orkar bära mig. :-) Kraaaam och glad påsk på dig vännen.

Anonym sa...

Klart du inte är gammal. DU e ju tokung, knappt torr bakom öronen. Skratta å dansa å drick goda drinkar å bara ha det alldeles alldeles underbart vännen.
Kanske du måste ringa å skvallra lite i morgon då;) hehehe.

Puss å kram en oinloggad Sabina

Anonym sa...

Norrtälje minsann. Jag tror inte du behöver oroa dig för åldern.

Tankevågor sa...

Hoppas du hade det jätteroligt när du var ute i svängen i går!
Man ska inte tro att det behöver "gå lugnt till" bara för att det är en liten ort som Norrtälje...."i de lugnaste vatten" du vet. ;-)

Kom på en sak som jag ville fråga. Var du inne på Bemz eller vad de heter på Odengatan och beställde klädsel till soffan? Jag undrar om det är så att man kan få det nu till fåtöljerna också?
Förut sydde de bara till själva sofforna.
Har funderingar på samma soffa som du ut till ön nu när vi byggt ut. Men har inte riktigt bestämt mig än.

Fortsätt ha en skön helg och hoppas du inte har för ont i huvudet idag efter allt "klubbande"! ;-)

KRAM!!!

CiCCi sa...

Sabina: Jag var gammal. fick inte ens visa leg fast jag bad om det. ;-) Men det var kul att få dansa lite även om musiken inte var så kul kanske. Kraaaam

Anonym: Hur tänker du då??

Londogirl...eller ska jag skriva tankevåger kanske??
Det var trevligt, men jag kan nog vänta lite med att gå ut till nästa gång...Trött, men inge huvudvärk.
Jag har inte varit in på Bemz än, men tittat in på deras hemsida bara. Ska åka till butiken innan jag bestämmer mig helt. Ja dom har överdrag till fotöljer också. Kolla hemsidan www.bemz.se . Ha en fortsatt trevlig helg du med. Kram