torsdag 9 december 2010

Js önskan

Ikväll har vi hunnit med att baka ut delarna till peppishuset. Ska bli mycket intressant å se om det håller ihop. Tror vi kavlade för tunnt, men det visar sig imorgon när det ska byggas ihop.

Min och Sabinas fd chef är sjuk och det är lessamt å inte riktigt veta hur det ska gå för honom. Han är ju liksom världens bästa människa. Men idag har han fått komma hem från sjukhuset en stund, eller bunkern som han kallade det. En stund iaf att få njuta av närheten av familjen och hemmet. Och precis då ringde jag och fick prata en stund med honom. Jag ringde för att prata med hans fru egentligen. För jag och Sabina hade tänkt att åka och hälsa på honom på sjukhuset imorgon, men nu får vi se om han kanske inte ens är på sjukhuset då. Dessutom är stackars Sabina sjuk så det var bara jag som tänkt åka den här gången.
Å vad jag hoppas och önskar att han kan få bli frisk snart. Det var skönt att höra hans röst igen. Det är ju inte jätteofta vi hörs nuförtiden, men jag känner att jag bara måste bry mig den här gången.

Idag önskade J en jullåt, och hans önskan går i uppfyllelse. Det är ju ändå jul snart...

2 kommentarer:

Sabina sa...

Men Ååååååå har du pratat med honom, hur lät han, gud så skönt att han fått komma hem en stund. Saknar å vill sååå träffa honom.
Å jag blir frisk snart så att vi kan åka å hälsa på honom.

Kraaaaaaaaaaamas

Anonymous sa...

Hälsa honom och hans familj så mycket från oss när du träffar honom... Tänker mycket på dem.
Kram Helena