söndag 19 januari 2014

Sjuk?

Sista dagen på inskolningen imorgon och jag planerade att ta den. Skulle lämna Vanessa strax efter åtta och sen ha ett par timmar ensam. Göra lite nytta och ta det lugnt stod på mitt schema. Meeeen nu blev det visst inte alls så.

Nej nu blir det en tur till bvc imorgon. 

Vanessa har fått utslag under blöjan. Först i fredags var hon hängig. Trött, gnällig, svag och varm. Tempen togs många gånger men som mest visade termometern 36,9 vilket säger ingen feber. Natten var lite orolig men när lördagen kom var hon till en början piggare men sen på em gnälligare igen plus att det nu blivit utslag på rumpan. Så nu är frågan, vad är det? 
A. Vattkoppor (första samtalet till dagis om att ett barn har det kom i fredags)
B. Svinkoppor
C. Blöjeksem
D. Något hon ätit och reagerar på

Hoppas kunna ge ett svar imorgon, men tills dess får ni gärna gissa. 

Annars har det gått riktigt bra med inskolningen. Hon leker bra, äter bra, sover bra och det har gått bra för pappa J att lämna. 

Så som sagt så blev det lite annat på schemat imorgon. Det är sällan det blir som man tänkt.

4 kommentarer:

mamma sa...

Med små barn är det svårt att planera har vi lärt oss.

Sabina sa...

Hmmm inte lätt, vet dock att vattkoppor kommer på snippilippan först, men sen brukar det ju bli prickar överallt. Stackars V, å stackars dig som inte bara kunde ligga å Zappa på tvn.
Krya V å kraaaaaaaam På dig C

CiCCi sa...

Mamma, japp så är det.

Sabina, inga vattkoppor sa doktorn, men han kunde inte säga säkert vad det var, behöver jag nämna att det är samma doktorn som... Du vet.., som inte ville skicka dig på mr.

CiCCi sa...

Å kraaaaaam på dig Sabina!!!