torsdag 21 mars 2013

8 månader


Japp, hon har blivit 8 månader redan. Helt ooootroligt vad tiden går fort. Förra veckan lärde hon sig lite nya tricks. Som att ställa sig upp i sängen och ställa sig mot alla möjliga saker. Lite vanskligt är det dock eftersom hon inte samtidigt lärde sig att komma ner igen på ett säkert sätt. Och så lärde hon sig att sätta sig upp efter att hon krupit omkring en stund.


Och hon har lärt sig att krypa in i diskmaskinen. Inte så bra så det får hon såklart inte göra. Och snabb är hon också. Som en liten vessla.


Nu är sängen längst ner så nu hoppas jag det dröjer innan hon kommit på hur hon ska ta sig ur sängen också. För hur ska vi få plats med en större säng till henne? Hm....Känns tyvärr som att vi måste börja fundera på att bygga rum av garderoben med fönster.  

Idag har vi varit och handlat och Vanessa har för första gången suttit i en kundvagn. Det gick bra. Riktigt bra. Trodde jag aldrig.

Hon väger ca 9 kg och är 71 cm och fortfarande alldeles bedårande.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Minns verkligen den där tiden, när man fick skynda sig att plocka ur diskmaskinen innan en liten nyfiken krabat klättrade upp på luckan. Det måste vara det mest spännande ett hem har förutom soppåsen förstås!!! //Puss Petra Valente

Anonym sa...

Varför glömmer man bort barn och barnbarns framsteg. Alla har dom varit i upptäckaråldern och ändå känns det som nytt varje gång. Tur man har vissa saker på film och bild. Krama den lilla sötnosen från mormor.