tisdag 18 september 2012

Sötaste arbetsgivaren

Men också en väldigt hård arbetsgivare. Här ges inte tillfälle till sjukskrivning när det behövs. Hade jag varit på det "vanliga" jobbet hade jag nog varit hemma och vilat idag eftersom nacken och vänster axel värker. Andra nackspärren på tre veckor och jag misstänker att diskbråcket jag hade till höger har flyttat sig till vänster. Om det nu kan göra det.

Men hon är ju underbar min arbetsgivare. Såååå söt och oemotståndlig när hon ler och pratar med den lenaste rösten. Och hon har massa fördelar. Ibland får man ju sova på jobbet, hon säger inget om att facebook ligger på favoritlistan och om jag inte orkar klä på mig förrän vid lunch är det ok att gå med nattlinnet på och att vara osminkad hela dagen och dessutom står tvn på nästan hela dagarna.

Man blir lite lätt beroende av tvn. Det finns vissa tider då jag gärna tittar. På fm har man morgonprogram att slöa till. Tv4 är ju favoriten. Kanal 5 har vakna med the Voice som är rätt ok att glo på och på trean är det olika sitcoms att fördriva tiden. Sen efter tio är det lite tid då det inte är något speciellt jag gillar. Alla dessa hemmafruar är jag rätt less på att titta på. Dom bara bråkar med varann hela tiden och är äckligt falska mot varann.
Sen från kl ett är det på trean den gapigaste av dom alla, Ty i programmet Extreme home makeover. Klarar ungefär en kvart och då är det tur att dagens höjdpunkt börjar på femman. Ellen DeGeneres show. Och varje dag jag tittar blir jag bara mer sugen på att åka dit. Har satt upp det på min listan "att göra innan jag dör". Har bara inte klurat ut hur mycket biljetten kostar och hur man får tag på den. Sen är det en massa annat man bara sitter och glor på om det inte finns annat att göra. Känner mig otroligt slö ibland.

Men när arbetsgivaren är så hård att man "måste" jobba 24 timmars pass sju dagar i veckan (med några raster då min sambo är vikarie) är det skönt att vara slö ibland.

2 kommentarer:

Sabina sa...

Mohahahaha känner igen det där tv tittandet. Dock är ju jag fast i det sämsta av dom sämsta programmen, våra äta år ;)) 10,20 på trean, skit dåligt;))
Ja jag säger bara det TUR våra arbetsgivare är sååååå söta, annars skulle man ju bli galen;))

Puss

CiCCi sa...

Söta som sockervadd! :-)

Puss