söndag 16 maj 2010

Engagerad

Jag har gått å blivit engagerad i det lilla samhällets idrottsförening. Börjar i "liten" skala och har blivit tillfrågad att hjälpa till att planera midsommarfirandet. Det är inte lite att fixa med och tänka på. Tur att det är ett gäng med erfarenhet som ska hjälpas åt.

Men vad märkligt svårt det är att få ihop folk som vill/kan engargera sig. Förra året blev det inget firande för att det inte var några som orkade/kunde/ville eftersom det är samma personer varje år. Och när det inte blev något så var det många som uttalade sitt misstycke. Märkligt det där. Det ska vara som det alltid varit men ingen vill hjälpa till.

Det blir första gången jag firar midsommar i det lilla samhället. Jag har firat här innan såklart eftersom jag är uppvuxen här, men aldrig vid midsommarstången. Ska bli kul med nåt nytt.

4 kommentarer:

Sabina sa...

Ja det är konstigt det där. Alltid samma folk som engagerar sig..
Bra att du styr upp.
Låter roligt.
Kramkram

Anonymous sa...

Vad ni än gör, börja inte med våfflor. Mamma

Londongirl sa...

BRA Cicci! Det behövs alltid människor som kan engagera sig! Men visst är det mysko att somliga alltid "vill ha och att det ska vara som förut" men aldrig själva se till att lyfta ett finger.

Lycka till med planerna för firandet!

Kram!

CiCCi sa...

Sabina: Det känns bra...än så länge... kramis

Mamma: Nä, ain't gona happen. ;-)

Londongirl: Det behövs verkligen. Visst är det skönt att vara bekväm ibland, men ibland är det kul å hjälpa till också. tack!
Kram