fredag 18 november 2011

Nu kör vi

Helgen som jag sett fram emot har äntligen kommit. Helgen med stort H. Helgen som nästan är lika bra som självaste julafton. I helgen bosätter jag mig hos systeryster tillsammans med mamma och bakar pepparkakor och lussebullar och en massa annat gott. Och vi kommer att spela julmusik och dricka glögg och vi kommer mysa så mycket vi bara kan. Nu är det dags att ta julstämningen till ännu en nivå och känna julens dofter av nejlika, saffran och Liljeholmens ljus.

Så vem är en fuskare nu??? ;-)

Trevlig helg på er.

5 kommentarer:

C´s sa...

Det låter som att du kommer få en toppen helg, hälsa syster och mamma så gott....trevlig helg på dig!!!
Kramar

Ceasar sa...

Jag vet hur mycket du längtat :-)

Sabina sa...

Åååå va najs!! Ha det toppen och njut allt vad du kan. Hälsa då mycket.
Kraaaaaaam

Therese sa...

Fuska på du.Det dör ingen av :)
Ville bara lämna ett litet avtryck att jag har varit inne och läst. Hittade denna Via sabina (vi är grannar.Jag och Sabina)
Må gott!

CiCCi sa...

Söderenberg: Å det blev precis så trevligt som det lät. Dom hälsar tillbaka såklart. kramar

Caesar: Du får stå ut med mycket när det gäller mig och en sak är min förälskelse till julen. Tur du inte är Grinchen. Puss

Sabina:Det var verkligen toppen, såklart. Nu har ju du en dotter att skapa så här mysiga traditioner med. Rekomenderas. Ha det fint vännen. kram

Therese: Välkommen in till mig. Alltid kul med nya "ansikten". Nej jag märkte att det faktiskt går alldeles utmärkt att fuska. Men nu ska det bli gött med ett bad och få bort pepparkaksdoften ur håret. ;-) Välkommen åter!